Don Marco`s kastmeid saab kasutada nii soojalt, kui külmalt. Kuumutades muutub kaste vedelamaks ja saab kenasti moppida. Kastet tuleks lihale peale panna alles lõpus, et suhkur ilma kõrbemata mõnusalt karamellistuks.
Kodused BBQ kastmed on Põhja-Ameerika grillikultuuri oluline osa. Ei ole harvad juhud, kus just kastmed, teevad restorani äratuntavaks. Üldjuhul on ka nende kastme retseptid salajased. Retsepte viimistletakse aastate jooksul täiuslikkuseni ning antakse edasi põlvest põlve.
Kas teadsid, et esimes tööstuslikult toodetud BBQ kastme tõi USA-s turule Heinz ettevõte aastal 1948? Paljud grillikastmed põhinevad siiani selle esime kastme retseptil. Tänapäeval nagu ka siis oli aluseks ketśup, mis seejärel segatakse intensiivse maitseaine ja kunstliku suitsuaroomiga.
Seetõttu käivad paljude jaoks suits ja sellest tulenev maitse käsikäes tüüpilise grillikastme maitsega. Kuna Don Marco`s ei mõtle nii nagu teised, siis otsustati üle minna täiesti uutele glasuuridele.
Don Marco`s Barbecue Glaze & Sauce kastmed toetab roogade maitset, mitte ei kata seda ainult suitsumaitsega. See tähendab seda, et sellelt kastmelt ei saa klassikalist suitsust BBQ kastet, vaid hoopis midagi muud.
Intensiivse puuuviljamaitsega ja kunstliku suitsumaitseta glasuur. Ja ka alkoholi osas ei tee Don Marco`s järelandmisi. Sest kõik kastmed ja glasuurid sisaldavad ehtsat rummi või viskit. Ei mingit essentsi ega pelgalt aroomi. Kõik on täpselt nii nagu olema peab!
Lisaks on kastmed maitsetugevdajate- ja säilitusainete vabad, vegan-, gluuteeni- ja laktoosivabad.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.