Vorsti tegemise raamat

Omal käel vorstivalmistamise eelis on see, et saad ise valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed. Vorstivalmistamine võib olla ka sotsiaalne tegevus – sõpradega koos on tore ette võtta suurem vorstitegu ning katsetada eri tekstuure ja maitseid. Ja kui põhitõed on selged, võib igaüks valmistada oma lemmikvorsti.

Raamatus jagavad autorid oma tähelepanekuid ja aja jooksul lihvitud oskusi vorstide valmistamisel. Kuidas valida toorainet ja kust seda hankida, millised on erinevad tehnikad ja palju muud. Kuidas valmistada ahjuvorste, toorvorste, suitsuvorste, rupskivorste, verivorste, keeduvorste ning vinnutatud vorste.

Igaühest võib saada vorstimeister!

Laokaupade tarneaeg e-poest tellides 1-3 tööpäeva
TASUTA tarne alates 99€

24.00

Out of stock

Osta toode järelmaksuga.
Järelmaksuga ostmiseks lisa toode ostukorvi ja seejärel vali makseviisiks endale sobiv järelmaksu pakkuja

SKU: Raamat Categories: , , Tag:

 

Autor:Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, Renee Altrov

Formaat:Kõva köide

Toimetaja:Klaire Kolmann

Lehekülgi:160

Kunstnik:Päivi Palts

ISBN:9789985348642

Mõõdud: 240 × 170 mm

Ilmunud: 09.04.2020

Seotud tooted

Viimati vaadatud tooted

Jäta tootearvustus

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vorsti tegemise raamat”