Aasia stiilis kanatiivad

Kiireim ja mugavaim viis lennata Aasiasse 🙂

Enne, kui hakkad kanatiibu valmistama, soojenda grill 150-160 kraadini. Võta kanatiivad ja maitsesta need 2 spl 

Enne kui hakkate valmistama, soojendage grill 150-160 kraadini.

Nüüd võtke kanatiivad ja eraldage need ühenduskohas. Maitsesta tiivad 2 spl maitseaineseguga Don Marco`s BBQ Asia, nii et tiivad oleksid üleni seguga kaetud. Kõige mugavam on tiivad panna kilekotti ja neid maitseaineseguga masseerida ning peale seda on ka käed puhtad. 

Selleks, et maitse saaks paremini imenduda, jahuta kanatiibu toasoojas vähemalt 1 tund, mida kauem, seda parem.

Et kanatiivad grillresti külge ei jääks, tuleks grillresti eelnevalt õlitada. Selleks on kõige parem kasutada Don Marco`s grillspreid. Seda saab ideaalselt doseerida ja rest on ühtlaselt määritud. Kui spreid käepärast pole, võid kasutada tavalist toiduõli.

Nüüd on tiibade jaoks grill kuum. Umbes 150-160 kraadi juures peaksid need kaudselt küpsema 15-20 minutit, kuni tiivad on kergelt pruunikad.

Lõpuks määri tiivad õhukese kihiga Don Marco`s glasuuriga Mango Habanero Coconutiga. Seejärel lasete tiibadel kaudsel tulel uuesti lühikest aega küpseda. Korrake seda 2-3 korda, kuni on tekkinud ilus läikiv kiht.

Kui soovid täieesti kindel olla, et tiivad on valmis, siis selleks kasuta Thermapeni või Meaterit.

Kui tiiva paksemas osas on temperatuur 72 kraadi, on need valmis. Kuid tiibade juures on oluline ka krõbe nahk või kaunilt karamelliseeritud glasuur. Nii et ärge muretsege, kui sisetemperatuur on veidi kõrgem. Maitse loeb!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga