See mõnus ürdine Chimichurri kaste sobib peaaegu kõigele, eriti grillitud steigile. Selle kastmega saate mõnusalt maitsva Lõuna-Ameerika maitseelamuse!
Kuidas Chimichurri kastet valmistada
Haki ürdid, küüslauk ja tśillipipar. Lisa oliiviõli, äädikas, sool ja pipar ning sega kõik kokku. Maitse, kui vaja lisa soola või pipart tunde järgi juurde.
Nii lihtne selle kastme tegemine ongi.
Säilitamine: külmikus säilib õhukindlas nõus kuni 3 nädalat. Kastet võid säilitada ka sügavkülmakindlas kotis kuni 3 kuud. Võid kastme panna jääkuubiku alusesse, saad mõnusalt väikesed portsjonid.
Mõnusat katsetamist!
Ja kui sa ise ei viitsi või ei jõua kastet teha, siis proovi Don Marco`s Chimichurri maitseainesegu.