Электрические самокаты Velt Smart Scooter X8 чёрный /синий

 

Velt Smart Scooter elektriline tõukeratas sobib inimesele, kes soovib mugavat, kerget, kompaktset, võimekat ja vastupidavat sõiduvahendit igapäevasteks sõitudeks. Velt Smart Scooter on kõige kergem suurte ratastega elektritõukeratas turul. Ühena vähestest oma klassis, millel on suured 10 tollised rattad ja suurim põhjakõrgus (12cm) maast, mis tagab turvalisema sõidu teeäärtest alla või üle takistuste sõites. Meie tõukeratas on kokku konstrueeritud parimatest komponentidest. Velt tõukerattal on tugev alumiiniumist raam, võimas 350W elektrimootor, ketaspidur ja elektriline mootoripidur ning Eesti oludesse ja teedele parimate turul saada olevate rehvidega, mille elastsus ja läbi vetrumine tagab mõnusa pehme sõidu ja kindla kontakti maapinnaga.
Elektritõukeratta omamisel on väga oluline ka kvaliteetne järelteenindus. Eelistades Velt Smart Scootrit võid olla muretu, sest järelteenindust ja varuosi pakub Velteksperdiga seotud suurte kogemustega motoettevõte Velt Motocenter.

  • Libisemiskindlad käepidemed ja seisuplatvorm
  • Juhtrauatorud eemaldatavad
  • Suured 10 tollised rattad
  • Õhkrehvid tagavad mugavama ja turvalisema sõidu
  • Rehvimuster tagab hea pidamise ka vihmaga sõites märjal pinnasel
  • Eemaldatava aku kaal 3 kg
  • Hästi märgatav LED esituli 1,1W ulatub üle 7 meetri kaugusele
  • Punane tagatuli vilgub pidurdades
  • Ketaspidur taga, ees motoriseeritud elektriline pidur
  • Topeltpidurdussüsteem tagab turvalisuse — 4-5-meetrine pidurdusteekond
  • Näidikute ekraanil aku oleku näidik
  • Lihtsad juhtnupud – vajuta üks kord, et tõukeratas sisse lülitada
  • Sisselülitatult vajuta kiiresti kaks korda, et esi ja tagatuli sisse lülitada
  • Võimalus valida kolme sõidukiiruse vahel
  • Püsikiiruse hoidja – hõlbustab stabiilse ja sujuva sõidukiiruse hoidmist
  • Võimsus: 350 W ja maksimaalne hetkevõimsus 700 W
  • Aku lihtsasti eemaldamise võimalus, asendusaku kasutamise võimalus
  • Aku laadimise võimalus ilma elektritõukeratast kaasa võtmata – kontorisse
  • Seisuplatvormi põhja kõrgus maapinnast: 120 mm
  • Märguandmise kell juhtraual
  • Tolmu- ja pritsmekindel vastavalt IP54 standardile
  • Eesti keelne kasutusjuhend
  • Järelteenindus – Velt Motocenter
  • Lubatud distants /sõidukaugus 35 km on testitud tootja poolt 75 kg kaaluva sõitjaga
  • Sõites elektritõukerattaga, soovitame kanda kiivrit

Laokaupade tarneaeg e-poest tellides 1-3 tööpäeva
TASUTA tarne alates 99€

479.00

Нет в наличии

Osta toode järelmaksuga.
Järelmaksuga ostmiseks lisa toode ostukorvi ja seejärel vali makseviisiks endale sobiv järelmaksu pakkuja

Velt Smart Scooter elektriline tõukeratas sobib inimesele, kes soovib mugavat, kerget, kompaktset, võimekat ja vastupidavat sõiduvahendit igapäevasteks sõitudeks. Velt Smart Scooter on kõige kergem suurte ratastega elektritõukeratas turul. Ühena vähestest oma klassis, millel on suured 10 tollised rattad ja suurim põhjakõrgus (12cm) maast, mis tagab turvalisema sõidu teeäärtest alla või üle takistuste sõites. Meie tõukeratas on kokku konstrueeritud parimatest komponentidest. Velt tõukerattal on tugev alumiiniumist raam, võimas 350W elektrimootor, ketaspidur ja elektriline mootoripidur ning Eesti oludesse ja teedele parimate turul saada olevate rehvidega, mille elastsus ja läbi vetrumine tagab mõnusa pehme sõidu ja kindla kontakti maapinnaga.
Elektritõukeratta omamisel on väga oluline ka kvaliteetne järelteenindus. Eelistades Velt Smart Scootrit võid olla muretu, sest järelteenindust ja varuosi pakub Velteksperdiga seotud suurte kogemustega motoettevõte Velt Motocenter.
Võrdle tehnilisi näitajaid teiste sarnaste elektritõukeratastega.

Velt Smart Scooter on tuntud oma kvaliteedi ja võimekuse poolest ning on kindel valik igale tõuksihuvilisele. Velt Smart Scooter on üks oma klassi parimaid tõukerattaid, paistes silma võimsa esiveolise motoriseeritud rattaga, mille sisemusse on integreeritud 350W mootor ja 10,4Ah aku (X8 mudel). Tänu suurtele, 10 tollistele rehvidele on elektrilise tõukerattaga võimalik sõita mitmesugustel maastikutüüpidel, sh ebatasastel ja isegi kruusakattega teepindadel. Võrreldes sarnaste elektritõukeratastega on Velt Smart Scootril ainukesena suured ratad. Velt Smart Scooter paistab silma eeskätt heade sõiduomaduste poolest ning  jääb silma kvaliteetselt ehitatud tõukerattana, mille eluiga on vähemalt 5-6 aastat tagatud, kui sa külastad aegajalt Velt Motocenter hooldust ja hoolid oma kergliikurist elektritõukerattast.

Rehvid on tänu oma erilisele mustrile ohutud ka vihmase ilmaga sõites (konkureerivatel elektritõukeratastel on 8,5 tollised ilma sisekummita täiskumm rehvid, mis on väga ohtlikud. Oleme valinud oma klassi parimad rehvimustriga rehvid. Mudel X8 on varustatud püsikiirusehoidja ja LCD ekraaniga juhtraua keskel. LCD ekraanil kuvab aku olekut ehk laetust, ekraan võimaldab muuta kiirusastmeid kolme erineva kiiruse vahel ning näha sõidukiirust. Ühena vähestest turul pakutavatest elektritõukeratastes on meie mudelitel Velt Smart X7 ja X8 vahetatavad või näiteks kontorisse kaasa võetavad akud, mida saab laadida kontoris laua peal. X7 ja X8 ei pea tassima treppidest ülesse, eemalda aku raami torust/korpusest ja lae akut kasvõi eraldi. Võimalus on soetada ka lisaaku, mida saab kaasa võtta näiteks kontorisse või seljakotis pikematele sõitudele. Velt Smart Scootrid on lühikese ajaga jõudnud saavutada tänu oma funktsionaalsusele ja tehnilistele näitajatele suure populaarsuse. Oma roll on selles 18 aastat tegutsenud Velt Motocentri pakutaval kvaliteetsel järelteenindusel ning tulevikus varuosade saadavusel.

Velt Smart Scooter on varustatud lihtsa kuid töökindla (loksuvaba) kokkuvoltimissüsteemiga, mis muudab tõukerattaga sõitmise turvaliseks ja kaasas kandmise ülimalt lihtsaks ning mugavaks. Velt Smart Scooter on varustatud juhtrauast allpool integreeritud võimsa LED lambiga, mis näitab valgust 7m kaugusele. Tagumine LED tuli töötab esimesega samaaegselt. Taga porilaual on ka pidurituli, mis hakkab pidurdamisel vilkuma. Pidurdusteekond täiskiiruselt pidurdades on 4-5 m. Mudel X8 kaalub 15 kg ning seda saab mugavalt kokku voltida, et see vajadusel käe otsa võtta.

X8 töötab kvaliteetse Panasonic aku toimel ning on lihtsasti taaslaetav nii tõukeratta küljes kui eemaldatuna tõukerattast. Ühe laadimisega on tõukeratas võimeline läbima keskmiselt 25-35 km (sõltuvalt sõitja kaalust, teekattest, sõidukiirusest, tõusude rohkusest ja rehvi rõhkudest) ning aku tühjenedes laeb see täis 5-6 tunniga.
Oleme jätnud sõitja fanaatsiatele ruumi — disaini ja kaunista oma elektritõukeratta vertikaalne raamitoru, mis on jäetud logodest puhtaks. Kui otsid endale alustuseks korralikku vastupidavat e-tõuksi, siis Velt Smart Scooter on selleks õige valik! Tule proovisõidule ja veendu Velt Smart Scootri headuses.

Tootja Velt Smart Scooter
Mudel X8
Värv must/sinine
Distants/sõidukaugus 30-35 km
Mootori võimsus 350 W
Maksimaalne hetkevõimsus 700 W
Aku 36V/6,4Ah, Li-ion
Aku mahutavus 360 Wh
Aku pinge 220-240V/50Hz
Laadimisaeg 5-6 h
Aku laadija komplektis kaasas jah
Varuaku kasutamise võimalus jah
Aku eemaldamise võimalus jah
Kiirus (piiratud) 25 km/h
Maksimaalne kiirus 25 km/h
Kiirusastmeid 3
Püsikiirusehoidja jah
Esituled LED
Tagatuled LED
Esipidur elektriline mootoripidu
Tagapidur ketaspidur
Rehvi suurus 10 «
Rehvitüüp sisemine õhkrehv
Motoriseeritud ratas esiratas
Põhja kõrgus maapinnast 120 mm
Suurim tõusunurk teel 15 %
Kaalupiirang raamile sõitja 120 kg
Kaal 15 kg
Mõõtmed (kokkuvoldituna) 1088 x 461 x 461 mm
Mõõtmed (sõiduasendis) 1088 x 461 x 1176 mm
IP tähis IP54 pritsme-ja tolmukindel
Paki mõõtmed (P x K x L) 495 x 185 x 1165 mm

Velt Smart elektritõukeratas

Viimati vaadatud tooted

Jäta tootearvustus

Детали
Вес 45 кг
Бренд

Бренд

Velt Smart Scooter

Отзывы (0)

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Электрические самокаты Velt Smart Scooter X8 чёрный /синий”