Enimkasutatavaid oliiviõlisid Michelini tärniga kokkade köökides
Ajaloost
Pago Bladìos de San Carlos pere on alates 17. Sajandist otseselt seotud põllumajandusega. Pago Bladìos de San Carlos on põlvkondade pärand– kogemus, mida hinnatakse nende oliivide ja viinamarjade kasvatamise eest. Nende filosoofia on pühendumine, uurimine ja kõrgeima võimaliku kvaliteedi hoidmine suure toodangu jaoks, et saada preemium kvaliteediga esmaklassilisi ja tervislikke tooteid.
Traditsioonid
Nende põllud asuvad Almanzori peaaegu igaveses lumes. Põllud imavad endasse puhast ja selget vett, mis looduslikel ja graniitsetel pindadel maasse jõuab, samal ajal kui viljad valmivad. Extremadura Püha Päikese kiirte all.
Kinnistu asub Valle del Tiètaris Majadas del Tiètari vallas Càceresi provintsis Extremaduras Hispaanias. Oliivipuud asuvad Sierra de Gredose jalamil, Yuste kloostri lähedal, La Vera idüllilises tsoonis, looduskeskkonnas. Soodsa geograafilise asukoha tõttu õitsevad seal vaarikapõõsad, apelsini- ja kirsipuud, mis toovad kaasa terve ökosüsteemi õitsengu. See võimaldab neil saavutada nii madala happesuse taseme, et analüütikute ja ekspertide arusaam on vastuolus. See on koht, kus puuviljalõhnad ja aroomid on ainulaadsed.
Oliivipuud
Valle del Tiètari mikrokliima, kus nad asuvad, võimaldab neil saaki koristada 15 päeva enne tähtaega, see annab toodetele erakordselt puuviljase maitse, mis on turul väga haruldane. Purustamine, mis tehakse kohe pärast saagi koristamist, annab nende ekstra neitsioliiviõlile tugeva iseloomuga magususe ja happesuse ≤ 0,1%.
Keskkonna eest hoolitsemine on üks nende prioriteetidest, mistõttu kaitsevad nad enda tooteid kui ka põlde, et need oleksid 100% looduslikud. Nad ei ole ranged mitte ainult oma toodete kvaliteedi, vaid ka keskkonnakaitse suhtes.
Reeglid kõrgeima kvaliteedi ja madalaima happesuse saavutamiseks on järgmised:
- Kunagi ei korjata põrandale kukkunud oliive
- Selektiivse viljakuse saavutamiseks kasutatakse tilkniisutussüsteemi
- Oliivid purustatakse saagikoristusjärgsetel minutitel
- Oma õlitehases hügieeni suhtes ollakse väga ranged
- Pakendatakse inertsesse atmosfääri lämmastikuga konstantsel temperatuuri 16ºC
- Propageerivad alati pigem kvaliteeti kui kvantiteeti
Preemium ekstra neitsioliiviõli Pago Baldìos San Carlo 250 ml
Preemium ekstra neitsioliiviõli Oro San Carlo 250 ml
Rohelistest ja küpsetest Arbequina oliividest toodetud mahedalt intensiivsel ekstra neitsioliiviõli roheliste puuviljade aroomiga. Pago Baldios San Carlos on intensiivse kullavärviga ja üks enimkasutatavaid oliiviõlisid Michelini tärniga kokkade köökides.
NYIOOC World Olive Oil Competition 2020 ülemaailmsel oliiviõli konkursil keskmise intensiivsusega hõbemedali võitja.
100% Arbequine oliivid
Koristatud küpsemise kõrgajal, kui oliiv muutub lillakassiniseks.
Unikaalne mikrokliima
Koristatud 15 päeva enne tähtaega ja toodetud väga piiratud koguses, et saada puuviljane maitse, mis on turul väga haruldane.
Kindel kvaliteet aastate jooksul
Extremadura kuldmedali võitja viimased 7 aastat järjest ja üle 40 rahvusvahelise auhinna
Terraoliva võistluste kuldauhinna võitja 2022.
Kasutamissoovitused: sobib hästi roheliste- ja puuviljasalatitega, grillitud kala ja magustoitudega.
Oliiviõli on võitnud auhindu 14 rahvusvahelisel konkursil. Oliiviõli on toodetud saagikoristuse esimesel päeval korjatud Arbequina ja Cornicabra oliividest.
Sellel on intensiivne roheline värvus ja väga meeldiv puuviljane maitse. Mõnusalt kompleksne ja meeldiv, maitselt magus ja lõpus on tunda kergelt mõrkjasmagusat vürtsikat puudutust
Oliivi puuviljasusest tuleneva intensiivse rohelise värvusega õli on imeliselt tasakaalustatud kupeerimise tulemus, selle lahja-mõrkjas maitses on lihtsalt täiuslik vürtsikuse puudutus pakkumaks uskumatut sensatsiooni.
Arbequina ja Cornicabra ekstra neitsioliiviõli segu, mis on koristatud oktoobri keskel, 100% looduslik, maksimaalse happesusega 0,1%. Selle preemium oliiviõli väljatöötamiseks on vaja välja valida parimad oliivid, mille ekstraheerimine on mehaaniline ilma füüsikalis-keemiliste töötlusteta.
Selle kvaliteetse oliiviõli saamine on ületanud tunduvalt ekstra neitsioliiviõli standardid ja tänu sellele on hinnatud ja tunnustatud üle maailma.
Kasutamissoovitused: sobib suurepäraselt carpaccio, kala, riisi, pasta ja salatiga.
+ tehtud esimesest korjest
+ TOP 10 maailma parim oliiviõli 2014
Auhinnad:
- TOP 10 in World’s Best Olive Oils 2014
- TOP 40 in World’s Best Olive Oils 2015
- Kuldmedal – L’Orciolo D’Oro 2018
- Kuldmedal – Expoliva (Hispaania) 2017
- Kuldmedal – Olive Japan (Japan) 2014
- Kuldmedal – AVPA (Prantsusmaa) 2010, 2012
- 4 tähte– Selection (Saksamaa) 2015
- Kuldmedal – Los Angeles Rahvusvaheline oliiviõli konkurss (USA) 2015
- Kuldmedal – New York Rahvusvaheline oliiviõli konkurss (USA) 2015
- Kaks kuldset tähte – The Great Taste Award (Suurbritannia) 2013
- Hõbemedal – Olive Japan (Jaapan) 2015, 2017, 2018
- Hõbemedal – New York Rahvusvaheline oliiviõli konkurss (USA) 2014
- Hõbemedal – Los Angeles Rahvusvaheline oliiviõli konkurss (USA) 2014
- Hõbemedal – Αteena Rahvusvaheline oliiviõli konkurss (Kreeka) 2017, 2018
- Pronksmedal – Los Angeles Rahvusvaheline oliiviõli konkurss (USA) 2011
- Pronksmedal – Oil China (Hiina) 2013, 2014, 2018
- Pronksmedal – Oil Award Zurich (Śveits) 2015
- Great Mention – L’Orciolo d’Oro (Itaalia) 2009, 2010, 2011, 2013, 2014, 2015, 2018
- Great Mention – Leone d’oro (Itaalia) 2009, 2010, 2012
- Great Mention – Sol d’Oro (Itaalia) 2014, 2015
- Great Mention – Kopenhaagen Rahvusvaheline oliiviõli konkurss (Taani) 2015
- Great Mention – Obiveja (Portugal) 2014
- Great Mention – Terra Oleum (Hispaania) 2014
- Mention – L’Orciolo D’Oro (Itaalia) 2017