Suitsuahju hake, vaher 2 L Borniak
Vahtrapuu hakkega suitsutamine annab lihale natuke Ameerikalikult magusa maitse. Kala külmsuitsutades saad lisaks maitsele ka ilusa kuldkollase värvuse.
Vahtrapuu hakkega suitsutamine annab lihale natuke magusa, samas ilusa kuldkollase värvuse. Suurepärane sobiv näiteks loomaliha, juustu, ja kalkuniliha suitsetamiseks! Ideaalne ka kala külmsuitsutamiseks. Sobib nii kuum- kui ka külmsuitsutamiseks.
Borniak puitlaastud tagavad parima kvaliteedi ja seadme tõrkumiseta töö. Laastud on valmistatud hoolikalt valitud ja selekteeritud puidust. Nad ei sisalda mingeid lisandeid ja on ühtlaselt purustatud. Puit on enne purustamist aeglaselt kuivatatud 13%-se niiskustasemeni. Nii säilib ka piisav niiskus parimate suitsutusomaduste nagu värv ja naturaalne maitse, väljatoomiseks.
NB! pikaajalisel seismisel võivad laastud liigselt kuivada, mistõttu väheneb suitsu hulk. Soovitame sellisel juhul laastu enne kasutamist pisut niisutada.
Kaheliitrise pakiga saab suitsutada kuni 8 tundi.
€3.00
Seotud tooted
Sulle võib meeldida ka…
Viimati vaadatud tooted
Jäta tootearvustus
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.