Selle kastme jaoks oli äärmiselt oluline mitte ainult maitse, vaid ka konsistents. Tänu sellele, et Don Marco`s kastmeid toodetakse väikestes partiides, ssuudetakse kontrollida ja tagada ühtlane kvaliteet. Klassikalised terijaki kastmed on enamasti mõeldud vokkpannil vokkimiseks ja on seetõttu vedelamad. Don Marco`sele meeledib, kui Aasia kastmed on mõnusalt kleepuvad ja aromaatsed. Selle kastmega saad ribi või kana glasuurida kattes mõnusa tummise maitsekihiga.
Kui sulle meeldib küüslauk, siis meeldib ka see kaste. Tihti kaob küüslaugumaitse kastmes ära ja küüslaugusõbrad seda ei tunnegi. Selles kastmes seda probleemi ei ole. Küüslauk on selle kastme staar ja seda ei saa märkamata jätta. Teda saadavad suurepärased Aasia soolased ja magusad maitsed ning seega ei ole see kaste üksluine. Maitseb nagu mõnus Aasia vokiroog. Kas teadsid, et maailmas on 300 küüslaugusordi? Kõige suurem küüslaugu kasvupiirkond on Hiina, tänu sellele on see Aasia köögi üks kohustuslikest maitsetest. Ja väike lõbus fakt küüslaugufännidele: vanad kreeklased ei astunud altari ette tavalise pruudikimbuga, vaid tegid kimbu hoopis küüslaukudest ja ürtidest.
Tulel küpsetamine on Aasias pikk traditsioon. Paljud hinnatud Aasia piirkonna toidud pärinevad väikestest tänavatoidu kohtadest, mis valmivad vabas õhus ja lahtisel tulel. Teppanyaki grillil pole midagi muud, kui grillimine planchal. Ja munagrillid ehk keraamilised grillid, mida paljud kasutavad on pärit Jaapanist ja seal kannab nime Kamado. Tõlkes tähendab kamado ahju. Meile tuntud BBQ sai loomulikult alguse Ameerika Ühendriikidest, kuid seda on mõjutanud nii paljud kultuurid ja köögid, et enam selget jaotust ei olegi.
Koostisosad: sojakaste (vesi, sojaoad, nisu, sool), vesi, suhkur, toor-roosuhkur, riisiäädikas, kartulitärklis, küüslauk, ingver, tśilli, seesamiõli, paksendaja ksantaankumm.
Allergeenid: soja, nisu, seesam
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.