Vorsti tegemise raamat
Omal käel vorstivalmistamise eelis on see, et saad ise valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed. Vorstivalmistamine võib olla ka sotsiaalne tegevus – sõpradega koos on tore ette võtta suurem vorstitegu ning katsetada eri tekstuure ja maitseid. Ja kui põhitõed on selged, võib igaüks valmistada oma lemmikvorsti.
Raamatus jagavad autorid oma tähelepanekuid ja aja jooksul lihvitud oskusi vorstide valmistamisel. Kuidas valida toorainet ja kust seda hankida, millised on erinevad tehnikad ja palju muud. Kuidas valmistada ahjuvorste, toorvorste, suitsuvorste, rupskivorste, verivorste, keeduvorste ning vinnutatud vorste.
Igaühest võib saada vorstimeister!
€24.00
Out of stock
Autor:Ilse Metsamaa, Kertu Lukas, Renee Altrov
Formaat:Kõva köide
Toimetaja:Klaire Kolmann
Lehekülgi:160
Kunstnik:Päivi Palts
ISBN:9789985348642
Mõõdud: 240 × 170 mm
Ilmunud: 09.04.2020
Seotud tooted
Viimati vaadatud tooted
Jäta tootearvustus
Reviews
There are no reviews yet.