Kokanuga gyuto Senzo Classic, 200 mm

Jaapani stiilis õhukese teraga üliterav peakoka nuga sobib väga hästi liha, kala, juur- ja puuviljade lõikumiseks, hakkimiseks ning viilutamiseks.

Classic nugasid iseloomustab lihtne, kuid nutikas disainikeel ning kompromissitult kõrge kvaliteet.

Tera on valmistatud 33-kihilisest damaskuse terasest. Lõikesüdamikuks on vastupidav VG-10 teras (HRC 60-61). Lisaks sellele, et nuga hoiab kaua teravust, on see ka hästi vastupidav korrosioonile, kulumisele ning värvimuutustele. Vasardatud ehk “tsuchime” viimistlus on kaunis ning tagab, et toit eraldub tera küljest kiiremini ning lõige jääb puhas.

Käepide on valmistatud mustast pakkapuust ning kaunistatud peene punase randiga. Käepidemel puuduvad neetkinnitused, materjal on hügieeniline ning peab hästi vastu kulumisele.

Laokaupade tarneaeg e-poest tellides 1-3 tööpäeva
TASUTA tarne alates 99€

160.00

Kuumakse alates 6.06 €
Minimaalne sissemakse alates 0.00 €

Kuumakse al. 8.19 / 24 kuud

Osta toode järelmaksuga.
Järelmaksuga ostmiseks lisa toode ostukorvi ja seejärel vali makseviisiks endale sobiv järelmaksu pakkuja

SKU: SZ-05 Categories: , Tag:

Suncraft logo

Mida teha ja mida mitte teha, kui soovid, et Su nuga oleks heas korras:

Kasutamise ajal:

  • Ära kasuta nuga kontide ja luude, külmunud toidu ning muude tahkete ja kõvade materjalide töötlemiseks.
  • Väldi noaga “raiumist” ja lööke, halvimal juhul võib tera murduda nii, et parandamine ei ole võimalik.
  • Väldi noatera väänamist ja painutamist.
  • Kasuta kööginuga ainult selleks ettenähtud otstarbeks – nuga ei ole sobilik tööriist kruvide keeramiseks, pudelikorgi avamiseks vm majapidamistöödeks.
  • Kasuta lõikamisel puidust või plastikust lõikelauda. Väldi kõvadel pidadel (nt klaas, marmor, kivi jne) töötamist.

Pärast kasutamist:

  • Pese nuga pärast kasutamist kraani all koheselt sooja veega.
  • Kasuta noa pesemiseks pehmet riidest lappi. Väldi pesemisel kareda pinnaga käsnade kasutamist, sest need võivad tera välispinda kahjustada.
  • Üldjuhul ei ole lubatud nugade pesemine nõudepesumasinas.
  • Kuivata nuga hoolikalt kohe pärast pesemist.
  • Hoiusta nugasid nii, et nende terad ei puutuks (nt köögisahtlis) teineteisega kokku.
  • Transpordi nugasid vaid koos terakaitsega.

Terase kõvadus (HRC) 60-61
Tera materjal Damaskuse teras, Roostevaba teras VG-10
Tera kihtide arv 33
Tera pikkus 200 mm
Noa kogupikkus 340 mm
Kaal 210 g
Toodetud Jaapan
Käepideme stiil Traditsiooniline (Jaapani)
Käepideme materjal Puit (pakkapuu)
Käelisus Universaalne

Seotud tooted

Viimati vaadatud tooted

Jäta tootearvustus

Brand

Brand

SUNCRAFT

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kokanuga gyuto Senzo Classic, 200 mm”