Ühe korraga mahub ahju:
30 tervet kana
40 searibi
50 makrelli
Maksimum mahutavus 50 kg
UNIVERSAALNE KASUTAMINE
Suitsuahjuga saad teha nii kuum- kui külmsuitsu. Käsitsi juhtimine ühe nupuvajutusega. Suits koguse reguleerimise võimalus.
KLASSIKALINE KAMBER
Hõlpsamaks puhastamiseks on kambri alumine osa 35 cm ulatuses kaetud roostevaba terasega. Ülejäänud osa kambrist on iidse traditsiooni kohaselt üleni pärnapuust. Kambri lõhn on lihtsalt maagiline.
KONVEKTSIOON JA TOOTE KUIVATAMINE
Suitsuahju on sisseehitatud toote kuivatusventilaator ja konvektsiooni süsteem
Seega on suitsuahjus olevad tooted ühtlaselt suitsutatud ja kauni kuldse värvusega sest soojus ja suits jaotub ühtlaselt kõikjal ahjus
KUUMUSKINDEL KAMBER
Hoiab soojust nagu termos! Suitsuahju seinad koosnevad 5 kihist, kogupaksusega 55mm. See on suitsuahjude klassis kõige paksem sein. Hoiab soojust ka väga muutlikes ja tingimustes. Olgu see siis lõõskav suvekuumus või paukuv pakane.
NATURAALNE SUITSU MAITSE, MIS VÕIDAB SÜDAMEID
Kõik meie kliendid on maitsva, mahlase, suitsuse ja ülimalt maitseka liha fännid. Proovi ise Drevose suitsuahjus suitsutada liha- peale selle liha maitsmist, tunnetad liha uut moodi ja sa leiad uue kire ja energia!
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.