Kuival kanarinnal pole ju tavaliselt mingit maitset ja kui konsistents on nagu kustukummil, pole ka selle söömine enam mõnus. Kui võtta hea tükk liha, korralikult grillida ja pöörata tähelepanu ka küpsusastmele, on võimalik väga palju saavutada. Aga tõeliselt maitsev ja mahlane saab liha siis, kui sinna sisse süstida maitsestatud sulavõid. Don Marco`s Chipotle Butter & Dip maitseainesegu sobib selleks ideaalselt. Selles retseptis segasime Chipotle Butter segu majoneesiga ja pintseldasime liha paksult üle. See Ameerika grillmeistrite nipp tagab mõnusa kuldse kooriku ja mahlase liha, sest majonees koosneb 80% ulatuses õlist ja sulab küpsedes aeglaset ära. Tasub kindlasti proovida!
Valmistamine:
Sulata ettevaatlikult 60 g võid ning maitsesta Chipotle maitseaineseguga. Süsti lihasüstlaga sulavõi ühtlaselt kana rinnale. Sega majonees maitse järgi Maitseainesegu Don Marcos BBQ RUB Chipotle seguga ja pintselda valmis segu paksult kana rinnale. Grilli kaudsel tulel 180-200°C juures, soovi korral suitsuta. Optimaalne sisetemperatuur on u 72°C. Sisetemperatuuri on hea mõõta Thermapen 4 liha sisetermoteeriga või Meater+ liha sisetermomeetriga. Lase lihal enne viilutamist natukene puhata. Loomulikult sobib retsept ka ilma nahata kanalihale, kalkuni rinnatükile vms puhul.