Don Marco`s kastmed on käsitsi valmistatud, väikeste partiidena. Nii saab puuviljadega töötades arvestada ja kontrollida kõiki iseärasusi, millest looduslik toode koosneb. Kõik virsikud ei maitse samamoodi. Looduslikud tooted toovad endaga kaasa kõrvalekalded ja just see ongi see, mida värske toorainega täätades põnevaks peame. Bourboni virsikukaste jääb truuks klassikalisele BBQ kastmele, lisaks on sellel mõnus virsiku puuviljane aroom. Kas teadsid, et Gruusiat nimetatakse ka virsikuriigiks? Lisaks maapähklitele, õuntele ja sibulatele on Gruusia tuntud oma virsikute poolest ja see peegeldub ka klassikalises Gruusia BBQ. Gruusias on virsikuid kasvatatud alates 1870 aastast ja seal on üle 40 virsikusordi.
Nagu kokteilide puhul, sõltub alkoholi ja puuviljade kombinatsioon alati õigest vahekorrast. Oled ilmselt ise näinud, et mõned baarid teevad sinu lemmikkokteili paremaks, kui teised? Kõik on kvaliteetsete koostisosade ja täiusliku retsepti küsimus. Sama ülesande ees seisid Don Marco`s kastmed, mis on täielikult puuviljapõhised. Klassiklaisele BBQ kastmele on nüüd lisatud virsikut ja burbooni . See muidugi ei teinud silmapaistva retsepti väljatöötamist sugugi lihtsamaks. Õnnek Don Marco`s armastab väljakutseid, ega anna kergelt alla. Kastme üle ollakse väga uhked ja rõõmsad, sest see on saanud paljude lemmik-kastmeks.
Burbooni viski on vähemalt sama Ameerika, kui BBQ ise. Mõlema kombineerimine on seega täiesti ilmne. Ka viski tootmises on palju paralleele BBQ-ga. Lõppude lõpuks on mõlema jaoks kannatlikkus tulemuse saavutamiseks äärmiselt oluline. Loomulikult on USA-s palju rohkem viskisorte, kui lihtsalt burboon, kuid ükski neist ei ole seotud BBQ-ga nagu burboon. USA üks suurimaid BBQ festivale on Jack Daniel maailmameistrivõistlused grillimises. See festival on nii tuntud, et seda kutsutakse lihtsalt Jackiks. BBQ” ja burbooni viski lihtsalt kuuluvad kokku. Ilmselt see on tingitud mahedast maitsest, mille burboon endaga kaasa toob. See viski annab andeks ka selle, kui võtad suurema lonksu või segad selle kokteiliga. Burboonil on loomulik magusus, mida saab suurepäraselt kombineerida teiste magusate maitsetega ja kerge vürtsikusega. See on põhjus, miks burboon sobib koolaga ja miks burboon toimib nii hästi BBQ kastmetes.
Koostisosad: tomatipasta, toor-roosuhkur, mesi, virsikud 5%, sinep, sool, Kentucky Bourbon viski 4%, õunasiidriäädikas, sibul, virsiku siirup, vürtsid, meresool.
Allergeenid: sinep
Reviews
There are no reviews yet.