San Carlos preemium kvaliteediga ekstra neitsioliiviõlid 

San Carlos preemium kvaliteediga ekstra neitsioliiviõlid

Enimkasutatavaid oliiviõlisid Michelini tärniga kokkade köökides

Ajaloost

Pago Bladìos de San Carlos pere on alates 17. Sajandist otseselt seotud põllumajandusega. Pago Bladìos de San Carlos on lvkondade pärandkogemus, mida hinnatakse nende oliivide ja viinamarjade kasvatamise eest. Nende filosoofia on pühendumine, uurimine ja kõrgeima võimaliku kvaliteedi hoidmine suure toodangu jaoks, et saada preemium kvaliteediga esmaklassilisi ja tervislikke tooteid. 

Traditsioonid

Nende põllud asuvad Almanzori peaaegu igaveses lumes. Põllud imavad endasse puhast ja selget vett, mis looduslikel ja graniitsetel pindadel maasse jõuab, samal ajal kui viljad valmivad. Extremadura Püha Päikese kiirte all. 

Kinnistu asub Valle del Tiètaris Majadas del Tiètari vallas Càceresi provintsis Extremaduras Hispaanias. Oliivipuud asuvad Sierra de Gredose jalamil, Yuste kloostri lähedal, La Vera idüllilises tsoonis, looduskeskkonnas. Soodsa geograafilise asukoha tõttu õitsevad seal vaarikapõõsad, apelsini- ja kirsipuud, mis toovad kaasa terve ökosüsteemi õitsengu. See võimaldab neil saavutada nii madala happesuse taseme, et analüütikute ja ekspertide arusaam on vastuolus. See on koht, kus puuviljalõhnad ja aroomid on ainulaadsed.

San Carlos Preemium kvaliteet ekstra neitsioliiviõli grillikaubamaja vaadid
extremadura san carlos istandus

Oliivipuud

Valle del Tiètari mikrokliima, kus nad asuvad, võimaldab neil saaki koristada 15 päeva enne tähtaega, see annab toodetele erakordselt puuviljase maitse, mis on turul väga haruldane. Purustamine, mis tehakse kohe pärast saagi koristamist, annab nende ekstra neitsioliiviõlile tugeva iseloomuga magususe ja happesuse ≤ 0,1%. 

Keskkonna eest hoolitsemine on üks nende prioriteetidest, mistõttu kaitsevad nad enda tooteid kui ka põlde, et need oleksid 100% looduslikud. Nad ei ole ranged mitte ainult oma toodete kvaliteedi, vaid ka keskkonnakaitse suhtes. 

Reeglid kõrgeima kvaliteedi ja madalaima happesuse saavutamiseks on järgmised: 

Preemium ekstra neitsioliiviõli Pago Baldìos San Carlo 250 ml

Preemium ekstra neitsioliiviõli Bago Baldìos San Carlo 500 ml

Preemium ekstra neitsioliiviõli Oro San Carlo 250 ml

oro san carlos oliivioli grillikaubamaja

Rohelistest ja küpsetest Arbequina oliividest toodetud mahedalt intensiivsel ekstra neitsioliiviõli roheliste puuviljade aroomiga. Pago Baldios San Carlos on intensiivse kullavärviga ja üks enimkasutatavaid oliiviõlisid Michelini tärniga kokkade köökides.

NYIOOC World Olive Oil Competition 2020  ülemaailmsel oliiviõli konkursil keskmise intensiivsusega  hõbemedali võitja. 

100% Arbequine oliivid

Koristatud küpsemise kõrgajal, kui oliiv muutub lillakassiniseks.

Unikaalne mikrokliima

Koristatud 15 päeva enne tähtaega ja toodetud väga piiratud koguses, et saada puuviljane maitse, mis on turul väga haruldane.

Kindel kvaliteet aastate jooksul

Extremadura kuldmedali võitja viimased 7 aastat järjest ja üle 40 rahvusvahelise auhinna

Terraoliva võistluste kuldauhinna võitja 2022. 

Kasutamissoovitused: sobib hästi roheliste- ja puuviljasalatitega, grillitud kala ja magustoitudega.

Oliiviõli on võitnud auhindu 14 rahvusvahelisel konkursil. Oliiviõli on toodetud saagikoristuse esimesel päeval korjatud Arbequina ja Cornicabra oliividest. 

Sellel on intensiivne roheline värvus ja väga meeldiv puuviljane maitse. Mõnusalt kompleksne ja meeldiv, maitselt magus ja lõpus on tunda kergelt mõrkjasmagusat vürtsikat puudutust

Oliivi puuviljasusest tuleneva intensiivse rohelise värvusega õli on imeliselt tasakaalustatud kupeerimise tulemus, selle lahja-mõrkjas maitses on lihtsalt täiuslik vürtsikuse puudutus pakkumaks uskumatut sensatsiooni.

Arbequina ja Cornicabra ekstra neitsioliiviõli segu, mis on koristatud oktoobri keskel, 100% looduslik, maksimaalse happesusega 0,1%. Selle preemium oliiviõli väljatöötamiseks on vaja välja valida parimad oliivid, mille ekstraheerimine on mehaaniline ilma füüsikalis-keemiliste töötlusteta.

Selle kvaliteetse oliiviõli saamine on ületanud tunduvalt ekstra neitsioliiviõli standardid ja  tänu sellele on hinnatud ja tunnustatud üle maailma.

Kasutamissoovitused: sobib suurepäraselt carpaccio, kala, riisi, pasta ja salatiga.

+ tehtud esimesest korjest

+ TOP 10 maailma parim oliiviõli 2014

 

pago baldios san carlos ekstra neitsioliivioli grillikaubamaja
oro san carlos oliivioli grillikaubamaja

Auhinnad:

  • TOP 10 in World’s Best Olive Oils 2014
  • TOP 40 in World’s Best Olive Oils 2015
  • Kuldmedal – L’Orciolo D’Oro 2018
  • Kuldmedal – Expoliva (Hispaania) 2017
  • Kuldmedal – Olive Japan (Japan) 2014
  • Kuldmedal – AVPA (Prantsusmaa) 2010, 2012
  • 4 tähte– Selection (Saksamaa) 2015
  • Kuldmedal – Los Angeles Rahvusvaheline oliiviõli konkurss (USA) 2015
  • Kuldmedal – New York Rahvusvaheline oliiviõli konkurss (USA) 2015
  • Kaks kuldset tähte – The Great Taste Award (Suurbritannia) 2013
  • Hõbemedal – Olive Japan (Jaapan) 2015, 2017, 2018
  • Hõbemedal – New York Rahvusvaheline oliiviõli konkurss (USA) 2014
  • Hõbemedal – Los Angeles Rahvusvaheline oliiviõli konkurss (USA) 2014
  • Hõbemedal – Αteena Rahvusvaheline oliiviõli konkurss (Kreeka) 2017, 2018
  • Pronksmedal – Los Angeles Rahvusvaheline oliiviõli konkurss (USA) 2011
  • Pronksmedal – Oil China (Hiina) 2013, 2014, 2018
  • Pronksmedal – Oil Award Zurich (Śveits) 2015
  • Great Mention – L’Orciolo d’Oro (Itaalia) 2009, 2010, 2011, 2013, 2014, 2015, 2018
  • Great Mention – Leone d’oro (Itaalia) 2009, 2010, 2012
  • Great Mention – Sol d’Oro (Itaalia) 2014, 2015
  • Great Mention – Kopenhaagen Rahvusvaheline oliiviõli konkurss (Taani) 2015
  • Great Mention – Obiveja (Portugal) 2014
  • Great Mention – Terra Oleum (Hispaania) 2014
  • Mention – L’Orciolo D’Oro (Itaalia) 2017

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga